Haber

Yollarda Yavaş Gitmek ve Trafik İşaretlerine Uymak Lazım

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kesimlerinde yavaş gitmek, trafik işaret ve işaretlerini takip etmek gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre TEM Otoyolu Gümüşova-Kavacık kavşaklarındaki viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle saat 22.00-06.00 saatlerinde şerit daraltma yapılıyor.

Anadolu Otoyolu Hendek-Gölyaka kavşakları 12-15. kilometre, Ankara yönü üst yapı onarım çalışması nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, başka istikametten ulaşıma ikili ve denetimli izin verilmektedir.

Selçuk-Ortaklar-Aydın yolunun 0-3. Kilometrelerinde üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım denetimi yapılıyor.

TAG Karayolu Nurdağı-Bahçe kavşakları 1-2. Kilometrelerce yapılan üretim çalışmaları nedeniyle Adana istikametine şerit transferi yapılıyor. Bu bölümde ulaşım Gaziantep istikametinden çift taraflı ve kontrollü olarak yapılmaktadır.

Yeni İskilip Farklı Seviye Kavşağı 0-2 Çorum çevreleme yolu. Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometresinde. Ulaşımın kilometrelerce olduğu üretim çalışmaları nedeniyle konu bölümlerde denetim altında devam ediyor.

Hopa-Borçka-Artvin yolunun 47-65. 10 kilometrelik 10 tünel ve güzergâhlarda yapılacak elektrik-elektronik sistemlerinin bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 21 Temmuz’a kadar 08.00-17.30 saatleri arasında ulaşım tek şeritten denetimli olarak sağlanacak.

Artvin-Erzurum yolunun 41-55. Kilometresindeki 12 tünel ve güzergâhta yapılacak benzer çalışmalar nedeniyle ulaşım tek şeritten denetimli olarak aynı tarihe kadar 08.00-17.00 saatleri arasında devam edecek.

İnegöl-Bozüyük yolunun 32-36. Kilometrelerinde asfalt yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşıma ayrılan yolun bir kısmından çift yönlü izin veriliyor.

haber-kartal.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu